joi, 30 aprilie 2015

Sanatate

Incepe lent si modifica obiceiurile tale alimentare in timp. Incercarea de a-ti face dieta sanatoasa peste noapte nu este realista si nici o decizie inteligenta. Schimbarea fortata si dintr-o data, de obicei duce la deziluzie si la renuntarea urgenta a noului plan de alimentatie.

Fa pasi mici, cum ar fi adaugarea unei salate, pline de diferite legume de toate culorile o data pe zi sau inlocuieste untul cu ulei de masline atunci cand il folosesti la gatit. Cu cat aceste mici modificari devin un obicei, poti continua sa adaugi si alte alimente sanatoase in dieta ta.

Fiecare schimbare facuta iti va imbunatati dieta. Nu trebuie sa fie perfecta si nici nu ai de ce sa elimini complet alimentele pe care le preferi pentru a avea un regim alimentar sanatos. Obiectivul pe termen lung este sa te simti bine, sa ai mai multa energie si sa reduci riscul de cancer si alte boli. Nu lasa un eventual pas gresit sa te faca sa deraiezi - fiecare alegere a unui aliment sanatos pe care o faci conteaza.

Apa – te ajuta sa-ti cureti organismul de reziduuri si toxine, insa multi oameni neglijeaza acest aspect suferind de deshidratarea cauzatoare de oboseala, lipsa energiei si dureri de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu