sâmbătă, 11 aprilie 2015

Accesorii telefoane mobile


Din categoria accesoriilor gsm noi vom prezenta urmatoarele produse pentru telefoane mobile: dispozitive hands free, boxe pentru telefoane mobile si huse.

Dispozitivele hands free pentru autovehicule pot veni in ajutor atunci cand sunteti la volan si doriti sa conduceti dar si sa raspundeti la un apel in acelasi timp, fara a va concentra atentia asupra telefonului. Un hands free de regula are un numar limitat de butoane, pentru a fi cat mai usor sa il folositi fara sa pierdeti din vedere carosabilul. Un hands free poate fi montat in orice loc, intrucat are dimensiuni foarte reduse, astfel, poate fi montat acolo unde va este dumneavoastra mai comod pentru a-l utiliza.  Poate avea mai multe functii, cum ar fi cele de respingere sau terminare apel, iar unele dispozitive hands free au  incorporate chiar si functia de apelare vocala.

Boxele pentru telefoane mobile sunt alt tip de dispozitive gsm care va permit sa ascultati muzica dumneavoastra de pe telefon oriunde ati fi. In functie de tipul de boxa, acestea pot avea diferite tipuri de carcase pentru a asigura protectia acesteia, unele fiind si din metal, unele boxe pot avea o durata de functionare si de aproape 5 ore fara a fi conectate la o sursa de alimentare. Unele boxe pentru telefoane mobile pot avea sloturi pentru carduri de memorie, ceea ce le face ideale pentru clientii cu playlisturi bogate in continut. In general boxele pentru telefoane mobile sunt compatibile cu portul audio de 3.5 mm.

Din categoria huselor, vom aborda in continuare cateva huse pentru telefoane mobile. In functie de tipul de husa ales, acestea pot fi confectionate din materiale precum piele ecologica PU, silicon, aluminiu, TPU sau policarbonat. TPU este un plastic dur care protejeaza telefonul impotriva socurilor si zgarieturilor. Unele huse au un stil mai sofisticat, cu culori la preferinta utilizatorului, pe cand alte huse, precum cele din seria Defender vin cu o varietate relativ redusa de culori disponibile, insa ridica standardele in ceea ce priveste protectia telefonului dumneavoastra, depasind chiar standardele militare in privinta umezelii, prafului si a absorbtiei socurilor cauzate de cazaturi si a preventiei zgarieturilor.

De regula, husele sunt prevazute cu spatii decupate asigurand accesul la porturile telefonului, incarcator, camera, audio jack. Alte huse sunt construite din 2 parti, o parte interioara si una exterioara. Cel mai adesea partea interioara este dintr-un material mai moale, cum ar fi din silicon, iar partea exterioara este din aluminiu, sau alte materiale mai dure. Scopul acestui lucru este pe de o parte de a asigura faptul ca telefonul dumneavoastra nu se va zgaria, iar pe de cealalta parte ca va absorbi socul mult mai eficace. Alte huse, cum ar fi cele din seria Defender, au incorporate si o sticla securizata pentru a asigura o protectie ridicata a ecranului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu