joi, 23 aprilie 2015

Accesorii pentru toti

Le-am trecut pe amandoua pentru ca primele sunt mai scumpe, iar gablonzurile sunt mai ieftine. Bijuteriile pot impodobi capul, nasul, urechile, gatul, pieptul, buricul, degetele si incheieturile de la maini si de la picioare. Dar bijuteriile mai pot impodobi hainele si accesoriile utilitare. Dupa bijuterii si gablonzuri, cu rol decorativ mai sunt posetele, tastile si gentile hippie, esarfele si voalurile, salurile, turbanele, sireturile, etc.
Iar cea de-a treia categorie este compusa din curele impodobite sau nu cu catarame metalice sau cusute cu paiete ori margele,  sireturile de diferite forme si culori sau pe care sunt insirate margele mari, bandanele, manusile sau gulerele crosetate. Va las sa mai adaugati si voi ceva la enumerarile mele.
Ca fac parte dintr-o categorie sau alta, accesoriile vor fi alese intotdeauna sa aiba un scop atat utilitar, cat si unul decorativ. Fiecare vrea sa impuste doi iepuri dintr-un foc, nu? Si, in plus, sa poata folosi accesorile cumparate la cat mai multe tinute pentru a nu cheltui alti bani. Totusi, exista momente cand cadem prada ofertei uriase expusa in magazine si cumparam accesorii de care nu avem neaparat nevoie, ci doar pentru ca ne plac si, o data, este posibil sa le folosim cu vreo ocazie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu